vrijdag 22 april 2011

Spectaculaire Verlichte Gondeltocht - Met spetterend slotoptreden

Dit jaar sluiten we Koninginnedag af met een feeëriek verlichte gondeltocht op de Veste, bij het Bolwerk. Om in de sfeer te komen, gaan we er in optocht heen: kinderen zorgen voor de begeleiding van de groep met hun lampionnen.

Gondeltocht
De tocht is eigenlijk een soort omgekeerde 'Fata Morgana'. Aanschouwers blijven namelijk op het droge en kunnen vanaf de kant het verlichte schouwspel voorbij zien drijven. Dit in een prachtig en sfeervol verlicht Bolwerk.

Optreden
Natuurlijk wordt het geheel afgesloten met een spetterende slotact. En.. uiteraard in het thema van de dag: de USA. Kortom, een evenement waarover zeker nagepraat zal worden en wil je meepraten, dan moet je er dus zijn geweest!

Nieuwsgierig geworden?
Sluit dan aan bij de lampionnenoptocht. Deze start op de Markt voor het stadhuis vanaf 21:20 uur. Voor kinderen tot en met groep 6 zijn er vanaf 21.00 uur gratis lampionnen verkrijgbaar. Daarnaast zullen er dit jaar lampionlichtjes op batterijen te koop zijn voor € 2,50. Deze kunnen jaren mee en zijn ook nog eens heel veilig voor kleine kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten