maandag 8 april 2013

Thema Koninginnedag Geertruidenberg & 800 jaar stad

Het thema is bekend: dit jaar gaan we Koninginnedag vieren in circussferen. Welke clown en acrobaat maken de mooiste versierde fiets? Wie gaat er een minicircus doen op de vrijmarkt? Het Oranje Comité heeft dit jaar weer mooie prijzen voor de mooiste fietsen en kramen. En natuurlijk hebben we spelletjes op de markt in circusstijl. 

Naar aanleiding van de viering van 800 jaar stad organiseren we in samenwerking met de Oranje Comités van Raamsdonk en Raamsdonksveer een aantal leuke activiteiten. ’s Middags is er een drie kernen fietstocht, ’s avonds is er een spectaculaire lasershow op het Heerenplein.

En niet te vergeten is er dit jaar voor het eerst een ‘Koninginnenacht’. Voor alle Bergenaren, Verenaren en Raamsdonkers. Uiteraard in de stijl van het thema... Altijd al voltige willen leren? Of in de glazen bol van een waarzegster willen kijken? Dat kan! we gaan in Geertruidenberg het Bolwerk omtoveren tot één groot verlicht circusfestijn.

Meer over het programma van de Koninginnedag en -nacht volgt binnenkort in het programmaboekje dat in alle drie de kernen huis-aan-huis verspreid wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten