donderdag 8 april 2021

Koningsdag 2021

Kleur jij Geertruidenberg ook rood, wit, blauw en oranje?

Geertruidenberg - Ook in 2021 een ander Oranjefeestje dan we gewend zijn. Toch laten wij Koningsdag niet kleurloos voorbijgaan. Laten we er met zijn allen een gezellig Oranjefeest van maken. Daarom een oproep aan alle inwoners van Geertruidenberg om onze stad op dinsdag 27 april rood, wit, blauw en oranje te kleuren. Met de vlag in top en zelf in oranje gehuld.

Al vieren we Koningsdag niet samen, laten we er toch met zijn allen een Oranjefeestje van maken. Wij als Oranjecomité Geertruidenberg gaan er in ieder geval voor.

Koningsdagpakket
Voor alle kinderen t/m groep 8 van de basisschool uit de kern Geertruidenberg hebben wij een leuk, gratis Koningsdagpakket samengesteld. Via school ontvang je een brief waarin staat hoe jij hem aanvraagt. Voor alle kinderen die nog niet op school zitten of naar een school buiten de kern Geertruidenberg gaan, mail dan voor 12 april jouw naam, adres en leeftijd naar ocgeertruidenberg@gmail.com. Dit leuke Koningsdagpakket ontvang je dinsdagochtend 27 april in de brievenbus. Ga aan de slag met de creatieve knutselopdracht en misschien win jij een leuke prijs!

Fietsroute
Tijdens Koningsdag of in de week er omheen een frisse neus halen met een gezellige fietstocht? Houd onze Facebookpagina in de gaten en download hem gratis. Je gaat op pad in en rond de gemeente Geertruidenberg.

Oranjefoto’s uit de oude doos
Vorig jaar hebben wij gezellige en kleurrijke foto’s ontvangen en hopelijk kleuren jullie ook dit jaar onze Facebookpagina rood, wit, blauw en oranje. In aanloop naar Koningsdag willen wij jullie vragen oude foto’s en filmpjes met ons te delen van voorgaande Konings- en Koninginnedagen in Geertruidenberg. Zo kunnen we samen genieten van mooie beelden uit de oude doos. Dat kan van jaren geleden zijn, maar ook beelden van enkele jaren terug zijn welkom.

Vrolijke foto’s van nu
En op Koningsdag zelf zien wij natuurlijk graag hoe jij dit jaar jouw Oranjefeestje viert dus hul jezelf, je ouders, broer of zus, de hond of cavia, je huis of tuin helemaal in rood, wit, blauw en oranje en maak een mooie, gezellige, vrolijke of gekke Oranjefoto. Deel deze foto met Oranjecomité Geertruidenberg dan kleurt Facebook ook gezellig mee.

Vlaggen in stok 
Hang jij op Koningsdag ook de vlag uit? Al kunnen we Koningsdag niet samen vieren, laten we er toch samen een feestje van maken. Dus de driekleur in top en samen genieten van een gezellig Oranjefeest.

Stuur jouw leukste foto’s en filmpjes uit de oude en nieuwe doos naar ons op. Dit kan via onze Facebookpagina: OCGeertruidenberg of mail naar 
ocgeertruidenberg@gmail.com dan plaatsen wij hem voor je. Voor de leukste oude en nieuwe foto's hebben wij een leuke prijs klaarliggen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten