woensdag 26 april 2023

We tellen af naar Koningsdag

Ben jij er morgen ook gezellig bij?

Later als ik groot ben…

We kijken uit naar een zonnig oranjefeestje. We starten de dag met een kleurrijk versierde kinderoptocht. Tover jij je skelter om tot een boerentractor, neem je als meester of juf een school mee op je fiets of ga jij als dierenverzorger voor een bolderkar vol dieren?

Duiven in de zon

Welke kant vliegen de duiven op? Kiezen ze voor het warme zuiden of gaan ze toch liever naar huis? Ook dit jaar vindt er een duivenwedstrijd plaats. We houden je op de hoogte over de prijsuitreiking via De Langstraat en deze facebookpagina.

Vrijmarkt & kinderspelen

Wij zorgen ’s middags voor leuke beroepenspellen en diverse activiteiten op de markt en rond Fort Sint Gertrudis. Bedenk jij iets leuks in het thema voor de vrijmarkt? Geef jij loopbaanadvies of ben jij een echte marktkoopman? De middag sluit je af met een te gekke discoshow in Fort Sint Gertrudis of ga begin van de avond voor een GPS speurtocht.

Extra info

Vanaf 13.00 uur is er voor het Stadhuis een aanspreekpunt van het Oranjecomité aanwezig. Hier kun je je melden voor de Vrijmarkt. Alle kinderen tot 16 jaar uit Geertruidenberg mogen hier aan deelnemen. Scorekaarten voor de kinderspelen zijn via de basisschool uitgedeeld (kern Geertruidenberg). Heb je geen scorekaart, op Koningsdag haal je ze op bij het informatiepunt.

Programma Koningsdag

10.00 uur Opstellen kinderoptocht Schonckplein
10.30 uur Vertrek kinderoptocht naar de Markt
11.00 uur Zanghulde, Markt Burgemeester Marian Witte en enkele wethouders zijn hierbij aanwezig.
11.10 uur Duiven loslaten
11.30 uur Bekendmaken en uitreiken prijzen kinderoptocht
13.00 uur Opbouwen stands vrijmarkt, Markt (Geen verkoop van eten en drinken.)
13.30 uur Vrijmarkt en kinderspelen, Markt
13.30 uur G-TOWN, bij Fort St. Gertrudis
16.30 uur Einde van de vrijmarkt, kinderspelen en G-TOWN
19.00 uur GPS speurtocht


Bedankt

Op naar een mooi feestje! Ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door sponsoren, donateurs en gulle gevers tijdens de collecte. OranjeComité Geertruidenberg is hier ontzettend blij mee en bedankt hen dan ook allemaal! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten