donderdag 17 april 2014

Ga je mee op reis naar China?
Koningsdag Geertruidenberg


De eerste Koningsdag komt eraan en dat wordt zeker een feestje. Daar horen natuurlijk wapperende vlaggen bij. Dus zoek de vlaggenstok alvast maar op, zodat we zaterdag 26 april Geertruidenberg in rood, wit, blauw hullen. Deze eerste Koningsdag reizen we af naar China. Reis gezellig met ons mee!

Draken, Chinese muur en rijstschotel
De dag start met een mooi versierde kinderoptocht en gaan er weer een heleboel rode, witte en blauwe ballonnen de lucht in. ’s Middags tijdens de kinderspelen en Vrijmarkt waan je je helemaal in China. De oudere jeugd kan terecht bij G-TOWN voor enkele sportieve en stoere activiteiten. En gaat u liever op pad? Stap lekker op de fiets met de speciale Koningsdag fietsroute. Koningsdag sluiten we af met een speurtocht en lampionoptocht.

Inschrijven Vrijmarkt
Wil jij deelnemen aan de Vrijmarkt? Schrijf je in op dinsdag 22 april tussen 15.30 en 16.30 uur bij Zuz&Zooz. Hier is iemand van het OC aanwezig. Deelname is gratis.
 
Kaartje nodig?
Onze collecte gemist en dus geen ballonkaart ontvangen? Of heb jij geen scorekaart voor de kinderspelen? Ook hiervoor kun je 22 april terecht. Voor kinderen buiten de kern Geertruidenberg die willen deelnemen aan de kinderspelen vragen wij een bijdrage van € 2,50.

Gezocht!
Wie komt ons helpen tijdens de kinderspelen op de Markt? Wij kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Help mee bij een van de spellen of kom gezellig schminken. Interesse? Vul het contactformulier in op onze website.


Meer weten over Koningsdag 2014? Houd deze website, onze Facebookpagina www.facebook.com/OCGeertruidenberg en de Langstraat in de gaten. Het programma van Koningsdag ontvangt u binnenkort in de brievenbus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten