zondag 13 april 2014

Op reis naar China!
Koningsdag 2014

Zaterdag 26 april vieren we Koningsdag. Het is nog even wennen aan de naam en datum, maar een feestje wordt het zeker. Het Oranjecomité is in ieder geval al druk bezig met de voorbereidingen. Deze eerste Koningsdag reizen we af naar China, reis jij met ons mee?

Drakenboot of panda?
Loop mee in de kinderoptocht. Versier je fiets, step of bolderkar en maak kans op leuke prijzen. Vaar jij voorbij in een drakenboot, ga jij verkleedt als keizer, of zit er een pandabeer achterop jouw fiets? Na de kinderoptocht is het tijd voor de ballonwedstrijd. En het zou wel erg leuk zijn als jouw ballon helemaal naar China vliegt…

Vrijmarkt
Wil jij deelnemen aan de Vrijmarkt? Schrijf je in op dinsdag 22 april tussen 15.30 en 16.30 uur bij Zuz & Zooz. Hier is iemand van het OC aanwezig. Deelname is gratis.

Kinderspelen en G-TOWN
Tijdens de kinderspelen op de Markt waan je je helemaal in China. Alle basisschoolleerlingen uit de kern Geertruidenberg mogen gratis meedoen. Voor de wat oudere jeugd (13+) is er G-TOWN, hier worden enkele sportieve en stoere activiteiten georganiseerd. Onze collecte gemist en dus geen ballonkaart ontvangen? Of heb jij geen scorekaart voor de kinderspelen? Ook hiervoor kun je 22 april terecht. Voor kinderen buiten de kern Geertruidenberg zijn er op Koningsdag zelf scorekaarten te koop.

Gezocht!
Wie komt ons helpen tijdens de kinderspelen op de Markt? Wij kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Help mee bij een van de spellen of kom gezellig schminken. Interesse? Vul het contactformulier in op onze website.


Meer weten over Koningsdag 2014. Houdt deze website, onze Facebookpagina en de Langstraat in de gaten. Het programma van Koningsdag wordt in april ook huis-aan-huis verspreid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten